Moet ik als Energy Vikings gebruiker iets doen?

Vraag
Ik ben een Energy Vikings gebruiker en heb te horen gekregen dat Enelogic deze diensten gaat overnemen. Moet ik zelf ook iets doen?

Antwoord
Je hoeft niets te doen, Team Energy Vikings en Team Enelogic zullen de overname zo soepel mogelijk laten verlopen.

Eigenlijk hoef je maar 2 dingen te onthouden:
  1. De Energy Vikings systemen blijven gewoon werken tot 31 maart aanstaande.
  2. Ga je vanaf 31 maart naar de website https://energyvikings.com, dan word je automatisch doorverwezen naar https://enelogic.com. De iOS en Android apps van Energy Vikings zullen verdwijnen (lees ook het blogbericht hoe je de Enelogic systemen kan opstarten als een app).
Een cadeautje van Enelogic
Aangezien Enelogic (nog) geen “echte” apps heeft, hebben we afgesproken om alle Energy Vikings gebruikers hierin tegemoet te komen. Daarom krijgen alle Energy Vikings 6 maanden Premium abonnement cadeau van Enelogic!

Feedback and Knowledge Base