Een verzoek met betrekking tot het account van een overleden gebruiker indienen

Vraag:
Mijn partner is overleden en wil graag weten wat de mogelijkheden zijn m.b.t. het account aanhouden of verwijderen.

Antwoord:
Allereerst onze innige deelneming.

In dit geval kan het account behouden worden en passen wij bijv. het geregistreerde e-mailadres aan zodat je het wachtwoord opnieuw kan aanvragen, of het account kan opgeheven worden.

In beide gevallen willen wij je vragen een e-mail te sturen naar onze support lijn met daarin het desbetreffende e-mailadres en de gewenste actie vermeld.

Soortgelijke vragen:
  • Ik kan niet in het account van mijn man / vrouw na het overlijden, kunnen jullie helpen?