Welk gebouw wordt gebruikt voor het Vrienden blokje?

Vraag
Ik heb meerdere gebouwen, hoe werkt de vergelijking dan precies?

Antwoord
In het geval je meerdere gebouwen hebt, gebruiken we alleen je standaardgebouw voor de vergelijkingen. Je kan via het Gebouwen menu je standaard gebouw aanpassen, volg dan de volgende stappen:
  1. Klik op het rondje rechtsboven
  2. Ga naar Mijn account
  3. Ga naar het Gebouwen menu, je kan ook hier klikken of kopieer deze link: https://enelogic.com/nl/protected/redirect/enerlogic_site_web/mijn-account/gebouwen
  4. Bekijk de legenda onderaan, het grijze icoontje staat voor je Standaard gebouw
  5. Kijk bij welk gebouw het grijze icoontje staat, in het voorbeeld is dit het bovenste gebouw
  6. Wil je een ander gebouw als Standaard gebouw aanmerken (en dit dus gaan gebruiken als gebouw voor de vergelijkingen met je vrienden)? Klik dan op de zwarte knop Standaard gebouw
  7. Vernieuw de pagina / laad de pagina opnieuw in
Stappen op een desktop / laptop