Skip to content

Zelf een artikel inbrengen?

Wens je zelf een artikel in te brengen in onze Knowledge base?

Dat kan, hieronder tref je het gewenste format waarin wij je artikel wensen te ontvangen ter beoordeling.
Zorg dat eventuele afbeeldingen er als losse bijlage bijgevoegd zijn en niet bijv. opgenomen in het document zijn.

Wij verwachten wel nuttige en zinvolle artikelen, algemene zaken zoals “licht uit in de ruimtes waar je niet bent” zien wij eerder als logisch nadenken en zullen wij bijv. niet toevoegen aan onze Knowledge base.

Voordat je begint met schrijven van je geweldige artikel, willen we je eerst adviseren om te checken of het artikel al niet geplaatst is. Het kan zomaar zijn dat het artikel overeenkomt met een bestaande, dan heb je wellicht een mooie toevoeging voor het artikel. Ook deze mag je zeker doorsturen.

Dit geldt tevens ook voor aanpassingen.
Klopt een artikel volgens jou dus niet, laat ons weten wat er niet klopt en wij kijken naar de mogelijkheden.

Huisregels:

  • Maak de artikelen niet te gecompliceerd, houdt er rekening mee dat zowel de die-hard energienerds als de buren met net een slimme meter deze berichten lezen en willen begrijpen.
  • Is het artikel al gepost, of lijkt je artikel op een bestaande variant? Dan heb je hier wellicht een mooie toevoeging voor, of een eventuele uitbreiding van. Stuur hem in ieder geval even door met je motivatie waarom wij deze aanpassingen zouden moeten doorvoeren.
  • Klopt een artikel niet of heb je aanpassingen? Geef dan even aan wat er niet lijkt te kloppen en vooral waarom niet.
  • Artikelen dienen aangeleverd te worden als PDF, Word, Pages of Open Office bestand. Elke andere bestandsvormen of artikelen geplakt in de e-mail worden niet in beoordeling genomen.
  • Artikelen dienen per e-mail toegezonden te worden aan support@enelogic.com met als titel "Nieuw artikel voor de Knowledge base", tenzij anders aangegeven.


Formats:

Mocht je een artikel willen plaatsen of wijzigen, houdt je dan aan de onderstaande formats. Dit maakt de beoordeling voor ons eenvoudiger en voor jou de kans groter dat wij overgaan tot het plaatsen van je artikel of het doorvoeren van de wijziging.


Nieuw artikel

Gewenste titel van het artikel

Korte introductie, bijv. hoe je zelf tot dit artikel gekomen bent of wat je gemotiveerd/hoe je gekomen bent tot het treffen van deze maatregel.

Het artikel zelf uiteraard, leg hierbij zo goed mogelijk uit welke stappen je bijv. hebt ondernomen en wat de handelingen zijn/dingen waar op gelet zou moeten worden.

Verduidelijk waar nodig middels afbeeldingen. Zorg dat de afbeeldingen scherp en duidelijk zijn. Bij wazige/bewogen afbeeldingen zullen we je toch vragen om nieuwe te maken.

Bronvermelding van eventuele gevonden tips/aanwijzingen worden zeker op prijs gesteld en zullen wij dan ook zeker vermelden.


Aanpassing bestaand artikel

Stel je e-mail op zoals hieronder aangegeven, dan kunnen wij deze scheiden van de overige tips.

Onderwerp: Aanpassing – [naam van het bestaande artikel]
Bericht: Vermeld het artikel middels een link naar het artikel zelf.
Motiveer en licht je aanpassing goed toe, hoe duidelijker hoe beter.
Vergeet eventuele bronnen niet te vermelden.


Alle berichten, zowel nieuwe als wijzigingen op bestaande artikelen, mogen doorgestuurd worden naar support@enelogic.com.

Let op, Enelogic behoudt zich het recht om artikelen, zonder verwittiging, te wijzigen, wel of niet te plaatsen op de Knowledge base.

Feedback and Knowledge Base