Hoe kan ik een klant uitnodigen als Energiemanager?

Vraag
We hebben bij ons bedrijf een Energiemanagers account, hoe kan ik nu precies klanten uitnodigen en hoe werkt dit verder?

Antwoord
Het proces om een klant uit te nodigen is als volgt:
  1. Ga naar het Klanten menu
  2. Klik op de grote plus knop naast Klanten
  3. Voer de naam en het e-mailadres van de klant in en druk op Toevoegen
  4. De klant krijgt een uitnodiging via de e-mail om te registreren (in de tussentijd kan je het account alvast klaar zetten)
  5. De klant klikt op de link in de e-mail en kan nu zijn wachtwoord instellen
  6. Na het instellen van het wachtwoord is het account van de klant geactiveerd
Voorbeeld

Stap 1 t/m 3

Stap 4