Heb je ideeën hoe wij Enelogic kunnen verbeteren?

Apple iOS app

Een app voor Apple apparatuur.

Op zoek naar het idee voor een Enelogic Android app? Ga dan naar:
https://enelogic.uservoice.com/forums/256893-enelogic-com/suggestions/6310665-android-app

Op zoek naar het idee voor een Enelogic Windows phone app? Ga dan naar:
https://enelogic.uservoice.com/forums/256893-enelogic-com/suggestions/6316090-windows-phone-app

Aanvullende ideeen:
Een widget in het Berichtencentrum van mijn iPhone/iPad met het live energieverbruik. Zo kan ik met een simpele veeg over het scherm altijd mijn actuele verbruik zien.

683 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
dennis.even shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
under review  ·  AdminTeam Enelogic (Support, Enelogic) responded  · 

Wil je de mobiele weergave op kunnen starten als een app? Bekijk dan ons blogbericht hierover: https://enelogic.com/nl/blog/slimme-meter-app.

Het maken van een app staat nog niet op onze korte termijn planning. Ik kan echter wel verklappen, dat we aan het kijken zijn, hoe we dit technisch gezien het beste kunnen implementeren. We hebben geen team van tientallen developers, dus we moeten creatief zijn! Daarom laat ik dit idee staan op de status “Ter beoordeling”.

Heb je aanvullende feedback? Reageer dan hieronder!

30 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • anoniem commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Nu moet ik elke keer via de mail inloggen
  Het zou handig zijn als dit met een app zou kunnen

 • Marc commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Het responsive design van de app is eigenlijk prima.. Zet die op je homescreen en de gemiddelde gebruiker heeft niet eens door dat het geen app is...
  1 Nadeel.. Je kunt op die manier geen notifications doen.. En die zijn natuurlijk net leuk.. Het zou toch mooi (en playfull) zijn om een notification te krijgen als je je laagste gebruik ooit hebt, of de hoogste piek op je zonnepanelen, of een onverwacht hoog gebruik...

  Met notifications en een widget in het berichtrencentrum heb je dan ook meteen apple watch implementatie.. ook leuk..

  Allemaal gadget-achtig gebruik maar ik vermoed dat veel youless gebruikers ook in die classificatie passen ? Ik in ieder geval wel..

 • Robert Webbe commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Blijkbaar "moet" je anno 2016 een app hebben. Aangezien jullie een responsieve webpagina hebben, is het dan misschien een idee om een web app te maken? Dat is een app die eigenlijk niets anders doet dan de webpagina tonen maar dan full screen (zonder adresbalk). Ik denk dat de meesten dan al tevreden zullen zijn, er is een app.

  Voor iOS zou je nog een klein beetje kunnen tweaken voor de schermformaten die er zijn.

 • robov commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  een iOS en android app heeft een toegevoegde waarde. Zelf gebruik ik mijn pc duidelijk minder dan vroeger. Tablet is een alternatief, maar mobieltje gebruik overheerst.

 • Arno Vlooswijk commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Een app zou alleen qua marketing al goed werken. Met pollennieuws de ervaring dat een sterke website in combinatie met een gebruiksvriendelijke duidelijke app 1 + 1 = 3 is. Een iOS app hoeft niet precies dezelfde features te hebben als de website, zelfs beter van niet, maakt het onnodig ingewikkeld, duur en lastig up to date te houden op alle platforms. Maar bijvoorbeeld een vrij platte app met meer de focus op het delen van gebruiksgrafieken met vrienden, het identificeren van individuele apparaten, peakshaving, of nog meer actiegericht, een koelkast omruilactie oid. zou denk ik best kunnen werken. Er is denk ik nog een hele grote groep consumenten en kleine bedrijven die niks met monitoring doen, daar zou je je ook op kunnen richten.

 • Gert Koene commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Een app vind ik niet meteen een toevoeging hoewel ik er niet afwijzend tegenover sta. Ik ben al zeer gecharmeerd van alle info die ik sinds enkele dagen via de Enelogic P1 uitlezer over mijn scherm zie vliegen. Wat ik nog een toevoeging zou vinden is dat ik aan de pieken van elektra- en gasgrafiek een note zou kunnen toevoegen waarin ik aan kan geven wat ik op dat moment aan het doen was. verder heel tevreden met hetgeen geboden wordt.
  Dat maakt mijn verbruik nog meer inzichtelijk en motiveert mijn besparingsgedrag

 • Ronald Wijnsema commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Beste mensen van Enelogic,

  Juiste met een klein team moet je geen native apps maken. Jullie website is een prima start voor een Cordova app die op alle platformen beschikbaar is. Er is geen enkel voordeel van een native app voor wat grafiekjes en info.

  Twee of drie (als je Windows Phone ook meerekent) platformen onderhouden is drama. Deze inspanning gaat vroeg of laat ten koste van nieuwe ontwikkelingen.

  Succes met jullie beslissing!

 • Frans Becker Hoff commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Ik heb bv wel de app voor de youless. Voor ios is deze beperkt tot status en voor android vol met daggrafiek.
  Zou mooi zijn als er een app van Enelogic komt waar alles mee kan worden uitgelezen.

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jullie staan bijna aan de top. Een app brengt jullie helemaal aan de top. Grijp die kans, wordt kampioen en iedereen zal voor jullie juichen!

 • Piet Eneco commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  In deze tijd anno 2015 ontkom je er niet aan om een app te hebben en omdat jullie basis programmeren en ontwikkelen is moet dit geen enkel obstakel vormen. Wanneer is dit wel beschikbaar ?

 • Hans commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Probeer eens een "wiskid" aan de TU of UNI die kunnen een app zo voor elkaar krijgen.
  Mooie opdracht voor een stagiaire!

← Previous 1

Feedback and Knowledge Base