Peter van Dam

My feedback

 1. 1,370 votes
  Vote

  We're glad you're here

  Please sign in to leave feedback

  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  67 comments  ·  Enelogic.com » Algemeen  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

  How important is this to you?

  We're glad you're here

  Please sign in to leave feedback

  Signed in as (Sign out)

  Wil je de mobiele weergave op kunnen starten als een app? Bekijk dan ons blogbericht hierover: https://enelogic.com/nl/blog/slimme-meter-app.

  Het maken van een app staat nog niet op onze korte termijn planning. Ik kan echter wel verklappen, dat we aan het kijken zijn, hoe we dit technisch gezien het beste kunnen implementeren. We hebben geen team van tientallen developers, dus we moeten creatief zijn! Daarom laat ik dit idee staan op de status “Ter beoordeling”.

  Heb je aanvullende feedback? Reageer dan hieronder!

  An error occurred while saving the comment
  Peter van Dam commented  · 

  Er zijn voor Windows diversie tools om WebApps in de store te zetten, misschien is dat de snelste weg, de vindbaarheid van Enelogic als platform vergroot dan ook via de Windows store

  Peter van Dam supported this idea  · 
  An error occurred while saving the comment
  Peter van Dam commented  · 

  Het klopt dat de site goed werkt in de browser, zowel desktop, laptop als mobiel scenario (onafhankelijk van het platform). Het gebruik van een app is, zeker bij regelmatig gebruik, toch fijner omdat je de app apart kan toevoegen aan je start scherm, apart opstart en niet in een willekeurige browser tab, deze dan ook in de task switcher zichtbaar is en touch is vaak beter dan in de browser enz (de algemene nadelen van een regelmatige website in de browser gebruiken). Voor Windows Phone is dit inmiddels niet meer zo relevant, maar 80% van mijn Enelogic gebruik is op een laptop/tablet (touch scenario)

Feedback and Knowledge Base