Marc

My feedback

 1. 1,370 votes
  Vote

  We're glad you're here

  Please sign in to leave feedback

  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  67 comments  ·  Enelogic.com » Algemeen  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

  How important is this to you?

  We're glad you're here

  Please sign in to leave feedback

  Signed in as (Sign out)

  Wil je de mobiele weergave op kunnen starten als een app? Bekijk dan ons blogbericht hierover: https://enelogic.com/nl/blog/slimme-meter-app.

  Het maken van een app staat nog niet op onze korte termijn planning. Ik kan echter wel verklappen, dat we aan het kijken zijn, hoe we dit technisch gezien het beste kunnen implementeren. We hebben geen team van tientallen developers, dus we moeten creatief zijn! Daarom laat ik dit idee staan op de status “Ter beoordeling”.

  Heb je aanvullende feedback? Reageer dan hieronder!

  An error occurred while saving the comment
  Marc commented  · 

  Het responsive design van de app is eigenlijk prima.. Zet die op je homescreen en de gemiddelde gebruiker heeft niet eens door dat het geen app is...
  1 Nadeel.. Je kunt op die manier geen notifications doen.. En die zijn natuurlijk net leuk.. Het zou toch mooi (en playfull) zijn om een notification te krijgen als je je laagste gebruik ooit hebt, of de hoogste piek op je zonnepanelen, of een onverwacht hoog gebruik...

  Met notifications en een widget in het berichtrencentrum heb je dan ook meteen apple watch implementatie.. ook leuk..

  Allemaal gadget-achtig gebruik maar ik vermoed dat veel youless gebruikers ook in die classificatie passen ? Ik in ieder geval wel..

Feedback and Knowledge Base