Doorgaan naar artikel

Marc

My feedback

1 resultaat gevonden

  1. 1,376 stemmen
    stem

    We zijn blij dat je hier bent

    Log in om feedback te geven

    Ingelogd als (Afmelden)
    Je hebt nog over! (?) (Denken…)
    How important is this to you?

    We zijn blij dat je hier bent

    Log in om feedback te geven

    Ingelogd als (Afmelden)

    Wil je de mobiele weergave op kunnen starten als een app? Bekijk dan ons blogbericht hierover: https://enelogic.com/nl/blog/slimme-meter-app.

    Het maken van een app staat nog niet op onze korte termijn planning. Ik kan echter wel verklappen, dat we aan het kijken zijn, hoe we dit technisch gezien het beste kunnen implementeren. We hebben geen team van tientallen developers, dus we moeten creatief zijn! Daarom laat ik dit idee staan op de status “Ter beoordeling”.

    Heb je aanvullende feedback? Reageer dan hieronder!

    Er is een fout opgetreden bij het opslaan van de reactie
    Marc schreef  · 

    Het responsive design van de app is eigenlijk prima.. Zet die op je homescreen en de gemiddelde gebruiker heeft niet eens door dat het geen app is...
    1 Nadeel.. Je kunt op die manier geen notifications doen.. En die zijn natuurlijk net leuk.. Het zou toch mooi (en playfull) zijn om een notification te krijgen als je je laagste gebruik ooit hebt, of de hoogste piek op je zonnepanelen, of een onverwacht hoog gebruik...

    Met notifications en een widget in het berichtrencentrum heb je dan ook meteen apple watch implementatie.. ook leuk..

    Allemaal gadget-achtig gebruik maar ik vermoed dat veel youless gebruikers ook in die classificatie passen ? Ik in ieder geval wel..

Feedback en Kennisbank