A.F.A.C.M. Rietjens

My feedback

 1. 102 votes
  Vote
  Sign in
  (thinking…)
  Sign in with: Facebook Google
  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  4 comments  ·  Enelogic.com » API en derde partijen  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

  Bedankt voor het plaatsen van dit idee Harry. We zetten dit idee nu op “Ter beoordeling” zodat andere gebruikers hun stem kunnen uitbrengen en reacties kunnen plaatsen.

  Onze huidige API (docs.enelogic.apiary.io) legt een basis, maar deze verandert nog regelmatig. We zullen eerst naar een API versie beheer systeem (enz. enz.) moeten voor we dit grootschaliger kunnen (en willen) aanbieden.

  Als we de API herzien zullen we dit idee sowieso meenemen in onze overwegingen. We roepen gebruikers daarom op om hun stem te plaatsen en een reacties te noteren.

  A.F.A.C.M. Rietjens supported this idea  · 
 2. 223 votes
  Vote
  Sign in
  (thinking…)
  Sign in with: Facebook Google
  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  32 comments  ·  Enelogic.com » API en derde partijen  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

  Weer even een reactie van onze kant over dit idee.

  We hebben de afgelopen weken veel nagedacht over toekomstige functies en programmeercapaciteit om dit te bouwen versus potentiële opbrengsten om deze extra capaciteiten te kunnen betalen. Een van de conclusies die we hebben getrokken is dat we hier een apart abonnement voor willen opzetten.

  Het zou daarom erg waardevol zijn om feedback te krijgen hoeveel een koppeling met PVOutput bijvoorbeeld per jaar zou mogen kosten. Of andere ideeën over verdienmodellen zijn natuurlijk ook welkom.

  Alvast bedankt!

  A.F.A.C.M. Rietjens supported this idea  · 
  A.F.A.C.M. Rietjens commented  · 

  Met de API van pvoutput heen- en weer communicatie mogelijk maken zou voor mij totaalinzicht mogelijk maken.
  Bruto productie van de PVE uit pvoutput.org naar Enelogic. Verbruiksinformatie elektricitieit van Enelogic naar pvoutput.org

  Onze SMA (Tripower 5000TL) is via een ethernet-kabel gekoppeld aan www.sunnyportal.com. Ook langs die weg de brutoproductie uitlezen zou een mooie oplossing zijn.

Feedback and Knowledge Base