HenkJan de Vries

My feedback

 1. 21 votes
  Vote
  Sign in
  (thinking…)
  Sign in with: Facebook Google
  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  6 comments  ·  Enelogic.com » Verbruik menu  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

  Dit zou een aanvulling zijn op het uitfilteren van zonnepaneel data wat we nu al doen als je een Enelogic P1 poort uitlezer en YouLess voor je zonnepanelen hebt.

  Het deze functie staat nog niet op onze korte termijn planning, daarom laat ik dit idee staan op de status “Ter beoordeling”.

  Heb je aanvullende feedback? Reageer dan hieronder!

  An error occurred while saving the comment
  HenkJan de Vries commented  · 

  Doordat ik sindskort electrisch laad aan huis zijn de getallen volledig uit balans. Omdat ik panelen heb kon ik afgelopen jaren heel goed het binnenkomend en uitgaande goed vergelijken. Nu met el.laden is dit volledig uit balans. Daarnaast wordt ik gecompenseert en is dus dat energie verbruik eigenlijk niet onderdeel van mijn eigen consumptie.
  Kan een dergelijke groot element 28kw per dag niet uit de telling gehaald worden, daar waar ik de meest energie zuinige vriend was lig ik nu laatste terwijl niet helemaal klopt.

  Een ander element is, is dat aanbieders verkeerd ingeschat worden omdat verbruik eigenlijk anders ligt.

  Graag aandacht hiervoor

  HenkJan de Vries supported this idea  · 
  An error occurred while saving the comment
  HenkJan de Vries commented  · 

  De data gaat helemaal scheef met een electrische wagen, ook omdat de kosten niet gelden voor de overzichten of bv de energie vergelijking. Het zou echt handig zijn om groot verbruik kosten weg te halen. Of iig zelf te kunnen aangeven. Zeker met 3 fase aansluitingen

Feedback and Knowledge Base