Doorgaan naar artikel

Evert Maurer

My feedback

1 resultaat gevonden

  1. 1,012 stemmen
    stem

    We zijn blij dat je hier bent

    Log in om feedback te geven

    Ingelogd als (Afmelden)
    Je hebt nog over! (?) (Denken…)
    How important is this to you?

    We zijn blij dat je hier bent

    Log in om feedback te geven

    Ingelogd als (Afmelden)

    Het koppelen met SMA omvormers staat nog niet op onze korte termijn planning, daarom laat ik dit idee staan op de status “Ter beoordeling”.

    Heb je aanvullende feedback? Reageer dan hieronder!

    Er is een fout opgetreden bij het opslaan van de reactie
    Evert Maurer schreef  · 

    OK idee is 5 maanden oud maar idee vind ik erg goed...echter hoeveel smart thermostaten zijn er op de markt hebben die allemaal hetzelfde protocol... Bij de Tado thermostaat is het toegestaan om via IFTTT protocol beperkte zaken te regelen.....

    (tekst hieronder overgenomen van Tado Bog)
    Het is nu mogelijk om uw tado° Slimme Thermostaat en Slimme Aircobediening te verbinden met andere apparaten via IFTTT (if this then that). IFTTT laat het internet voor u werken en maakt het mogelijk om eenvoudig verbindingen te maken tussen de verschillende producten en webservices die u elke dag gebruikt. Met onze nieuwe kanalen is het mogelijk om geselecteerde triggers te combineren met bepaalde acties. U kunt uw eigen persoonlijke recepten samenstellen en mixen.

    Evert Maurer steunde dit idee  · 
    Er is een fout opgetreden bij het opslaan van de reactie
    Evert Maurer schreef  · 

    Ik ben een newbee hier maar idee denk ik is erg goed...met de intelligente thermostaten tegenwoordig kan je veel informatie naar binnen halen..
    Ikzelf heb een Tado Thermostaat en dit apparaat laat toe dat je alle informatie naar binnen kan halen van je ketel (indien deze geschikt is) en van de Tado zelf... als je kijkt op https://www.tado.com/nl/blog/ifttt_channels zijn er mogelijkheden zat.... moet me maar gaan verdiepen (leren) in de mogelijkheden van iftt channels....
    Evert Maurer

Feedback en Kennisbank