Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Vraag
Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Antwoord
Om je account te verwijderen volg je de volgende stappen:
  1. Klik op het rondje rechtsboven
  2. Ga naar Mijn account
  3. Je komt nu automatisch in het Account menu
  4. Ga naar het Account deactiveren onderdeel
  5. Klik onderaan op de rode knop "Mijn account deactiveren"


Je komt nu in het account deactiveren menu terecht. Let op! Lees alle voorwaarden goed door! Je gaat je account nu echt verwijderen!

Na het klikken op de "Deactiveer mijn account" knop word je direct volledig uitgelogd.

30 dagen deactivatie regel
  1. Als je nu 30 dagen niet inlogt wordt je account automatisch verwijderd.
  2. Log je binnen 30 dagen opnieuw in? Dan wordt je account niet meer verwijderd.                    
Waarom verwijderen jullie mijn account niet direct?
Dit hebben we inderdaad eerst gedaan, maar veel gebruikers kwamen toch terug op hun besluit en wilden graag weer verder. Alle data was dan wel al verwijderd en niet opnieuw op te halen. Daarom hebben we nu deze vertraging van 30 dagen (Twitter, Facebook en Google doen dit ook).

Feedback and Knowledge Base