Oud e-mailadres, account nog actief?

Vraag:
Ik ben van internetprovider gewisseld en dus ook van e-mailadres, kan ik nog inloggen op het platform?

Antwoord:
Ja zeker, wij zijn niet afhankelijk van je internetprovider. Wel is het zo dat je geen notificaties e.d. meer kan ontvangen, want je e-mail ontvang je namelijk niet meer op dat adres. Het beste kan je zo snel mogelijk je e-mailadres wijzigen onder Mijn account. Als je je e-mailadres gewijzigd hebt, kan je gewoon met je "oude" wachtwoord en je nieuwe e-mailadres inloggen.

Soortgelijke vragen:
  • Wijzigen e-mailadres
  • Oud e-mailadres, hoe te wijzigen?
  • Nieuw e-mailadres