Skip to content

Ik ga verhuizen, wat nu?

Vraag
Wat moet ik doen als ik verhuis, al verhuisd ben of nog ga verhuizen?

Antwoord
Zorg dat je je oude gebouw verwijdert (in verband met de privacy van de nieuwe bewoner!) en heeft je nieuwe gebouw een slimme meter? Meld deze dan natuurlijk weer bij ons aan.

Stap 1 --> Oude gebouw verwijderen
Zie https://enelogic.uservoice.com/knowledgebase/articles/1093798 voor hoe je je oude gebouw kan verwijderen.

Let op! Wil je je YouLess of Enelogic P1 poort uitlezer verkopen of aan iemand anders geven? Zorg dan dat je persoonlijke gegevens zijn verwijderd uit deze meters en zorg dat de koppelingen zijn opgeheven.

Stap 2 --> Mocht je nieuwe gebouw al een slimme meter hebben, dan...
Mocht je nieuwe gebouw ook al een slimme meter hebben, dan kan je deze natuurlijk weer bij ons aanmelden. Koppel hiervoor het nieuwe gebouw en volg de verdere stappen om je meter te koppelen.

--> Overzetten YouLess uitlezer van oude naar nieuwe gebouw
Je kan de YouLess altijd koppelen aan een nieuw gebouw. De eventuele koppeling met een ander gebouw wordt dan automatisch opgeheven.
Zie https://enelogic.uservoice.com/knowledgebase/articles/412978 hoe je de YouLess uitlezer kan koppelen aan ons energieplatform.

--> Overzetten Enelogic P1 poort uitlezer van oude naar nieuwe gebouw
Het klantnummer wat je in de Enelogic P1 poort uitlezer hebt ingevoerd, zorgt op de achtergrond voor de koppeling met je gebouw. Wil je de Enelogic P1 poort uitlezer koppelen aan je nieuwe gebouw? Genereer dan opnieuw een klantnummer en voer die in.
Zie https://enelogic.uservoice.com/knowledgebase/articles/412977 hoe je de Enelogic P1 poort uitlezer kan koppelen aan ons energieplatform.Soortgelijke vragen:
  • Hoe kan ik een verhuizing doorgeven?

Feedback and Knowledge Base