Heb je ideeën hoe wij Enelogic kunnen verbeteren?

Melding / notificatie bij bepaald verbruik / event

Ik wil graag een alert melding als in een opgegeven interval het gebruik hoger dan een vooraf ingesteld maximum komt.

43 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Anonymous shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
under review  ·  AdminTeam Enelogic (Support, Enelogic) responded  · 

Het nieuwe Dashboard wat we begin oktober online hebben gezet is hier het begin van. Voor ons is de eerste stap nu om te kijken hoe we de notificaties het beste bij de gebruiker kunnen krijgen. Hierna gaan we naar de werkelijke notificaties kijken.

Daarom laat ik dit idee staan op de status “Ter beoordeling”.

Heb je aanvullende feedback? Reageer dan hieronder!

10 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • Edwin commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Dit verzoek is al erg oud. Is wel een welkome aanvulling om geatendeerd te worden op hoog verbruik. Ook een controle voor bedrijven bij hoog verbruik in de nacht of tijdens het weekend zou wenselijk zijn. Zijn er al actie's in aantocht om notificaties uit te breiden? Mvg, Edwin

 • Zwart commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Ik heb nu net een 19 euro abonnement genomen. Inderdaad krijg ik al veel informatie van mijn Omnik. Toch zaten wij geregeld te kijken, waar onze stroom en gas pieken stonden. Dan gingen mijn vrouw en ik bedenken, wat er rond die tijd gebeurde en konden wij kijken of dat aannemelijk was of dat we er iets aan konden doen. Daarom vond ik deze kleine bijdrage voor een jaar wel verantwoord en eerlijk tegenover de makers . Wat ik volgend jaar doe, zie ik dan wel weer.
  Groeten Klaas.

 • W. Timmerman commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Wat bedoelt op "verbruik-elca" de licht-blauwe figuur onder de blauw-groene figuren weer te geven?
  Ik ga geen betaald abonnement nemen omdat ik langs andere weg al voldoende gegevens verkrijg, maar dank voor de geboden mogelijkheden.

 • Henk commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Ik zit met mijn inkomen beneden bijstand, dus ik peins er niet over om abonnementen aan te gaan, maar.... betekent het dat de tijdspanne dat ik kan zien nog kleiner word ook al heb ik niets aan de extra's welke jullie mij opdringen?

 • dennis commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Ik heb geen aan of opmerkingen. Alleen maar lof ! Alles werkt perfect dat mag ook gezegd worden ! Keep up the good work !

 • William commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Mijn intentie voor het gebruik van enelogic is inzicht krijgen en energiebesparende maatregelen ondernemen en controleren of dit succesvol is geweest. Ik zou het Enelogic platform uitbreiden in 4 stappen. 1. Apparatuur herkennen aan het verbruikspatroon. 2. Lokale aanpak VVE,straat,buurt bevorderen (goed voorbeeld is Nextdoor.nl). 3. Controleren of een energiebesparende maatregel heeft bijgedragen middels label in de tijdlijn 4. Integreren van een duurzaamheid checklist(input voor labels) of forum of een informatie voorziening zoals milieucentraal.nl dat doet.

 • VVE De Hofte commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Dit is een erg handige functie, daarvoor zouden wij een premium account aanschaffen.
  Het kan namelijk erg veel geld schelen als we problemen met hoog energieverbruik snel te weten komen.
  Dit is technisch niet zo moeilijke functie, aangezien erg duidelijk veel mensen om vragen hoop ik dat jullie het op korte termijn toevoegen.

 • kees commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Het krijgen van een melding (via mail) is erg handig, mijn ouders die bij een andere provider zitten krijgen deze bij bijv een 'veel hoger verbruik, vergelijkbaar bij eenzelfde periode' of als de p1 uitlezer om één of andere reden geen gegevens meer verstuurd.

Feedback and Knowledge Base