Heb je ideeën hoe wij Enelogic kunnen verbeteren?

Minimale afname / Altijd aan in grafiek verwerken

Ik zou graag de minimale afname in de grafiek verwerkt zien. Nu is dit enkel in de widget of in de Daggrafiek. Maar ik zou de minimale afname ook graag in de andere grafieken willen hebben. Hierdoor is bijvoorbeeld direct te zien of de minimale afname toeneemt of afneemt over een langere periode.

Andere reacties via Support:
Waar je wellicht ook iets mee kunt: in mijn ogen zou het handig zijn wanneer je de basislast in de kolommen (week/maand/jaar) zou kunnen verwerken. Hoeveel watt verbruik je nou als je niet thuis bent of slaapt? Nu zie je deze enkel in de dagweergave.
De basislast is voor de meeste mensen hetgeen waar de grootste besparing te behalen valt. Dus des te lager je deze kunt krijgen, des te harder zakt je verbruik, vooral ook op de langere termijn.

48 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Anonymous shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

2 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Dit is echt de belangrijkste grafieken die mist. Als het doel is je energieverbruik te verminderen wil je graag zien wat het effect van de genomen maatregelen is. Ik zie nu per dag wat het resultaat is maar het is essentieel dat je dit ook in de tijd kan zien.

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  De wigdet is al handig, maar geeft net te weinig informatie. Het zou heel handig zijn, als je in de tijd (week, maand, jaar) de volgende waarden in een "altijd aan" grafiek kunt zien:
  1. Laagste verbruik (min) tijdens meet-tijdstip van "altijd aan"
  2. Gem. verbruik tijdens meet-tijdstip van "altijd aan"
  Optioneel zou je het mooi zijn om bij je instellingen het tijdstip van "altijd aan" aan te kunnen passen (bv van 23.45 - 05.30)

Feedback and Knowledge Base