Heb je ideeën hoe wij Enelogic kunnen verbeteren?

Windows (Phone) app

Een app voor Windows Phone.

Op zoek naar het idee voor een Enelogic Apple iOS app? Ga dan naar:
https://enelogic.uservoice.com/forums/256893-enelogic-com/suggestions/6314941-apple-ios-app

Op zoek naar het idee voor een Enelogic Android app? Ga dan naar:
https://enelogic.uservoice.com/forums/256893-enelogic-com/suggestions/6310665-android-app

56 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
rowdy shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
under review  ·  AdminTeam Enelogic (Support, Enelogic) responded  · 

Wil je de mobiele weergave op kunnen starten als een app? Bekijk dan ons blogbericht hierover: https://enelogic.com/nl/blog/slimme-meter-app.

Het maken van een app staat nog niet op onze korte termijn planning. Ik kan echter wel verklappen, dat we aan het kijken zijn, hoe we dit technisch gezien het beste kunnen implementeren. We hebben geen team van tientallen developers, dus we moeten creatief zijn! Daarom laat ik dit idee staan op de status “Ter beoordeling”.

Heb je aanvullende feedback? Reageer dan hieronder!

5 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • Peter van Dam commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Er zijn voor Windows diversie tools om WebApps in de store te zetten, misschien is dat de snelste weg, de vindbaarheid van Enelogic als platform vergroot dan ook via de Windows store

 • Peter van Dam commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Het klopt dat de site goed werkt in de browser, zowel desktop, laptop als mobiel scenario (onafhankelijk van het platform). Het gebruik van een app is, zeker bij regelmatig gebruik, toch fijner omdat je de app apart kan toevoegen aan je start scherm, apart opstart en niet in een willekeurige browser tab, deze dan ook in de task switcher zichtbaar is en touch is vaak beter dan in de browser enz (de algemene nadelen van een regelmatige website in de browser gebruiken). Voor Windows Phone is dit inmiddels niet meer zo relevant, maar 80% van mijn Enelogic gebruik is op een laptop/tablet (touch scenario)

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Ik doe tegenwoordig bijna alles waar ik frequent gebruik van maak met een app. Is het een idee op dit open source te laten ontwikkelen door mensen die er handig mee zijn. Het lijkt alsof eea zo over te zetten moet zijn in app format.

 • Harald Huls commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  geen tijd verliezen met het maken van apps..?? van welke planeet komen jullie.. dit zou speerpunt moeten zijn... sorry hoor... tevens vind ik de uitlezing van het dashboard zeer matig. Bidgely is veel beter leesbaar.

 • Christian Siegers commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  App is in mijn optiek niet nodig. De nieuwe Windows Phone update geeft de website in mobiel formaat goed weer. Wellicht het scrollen kan verbeterd worden aangezien je anders niet maken bij de live-energie gedeelte kan komen.

Feedback and Knowledge Base