Heb je ideeën hoe wij Enelogic kunnen verbeteren?

Enelogic meets MinderGas

Integratie van enelogic en mindergas.nl (met zelfde functionaliteiten voor elektra). Als je dan handmatig ook nog de opbrengst van zonnepanelen kunt toevoegen en de prognoses in leuke grafiekjes kunt weergeven - nou dan heb je echt een killer-app.

41 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Anonymous shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

4 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • Tom Weber commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Het zou inderdaad mooi zijn als we net als bij MinderGas kunnen kiezen waar onze graaddagen en zonne-uren gemeten worden.

 • AdminTeam Enelogic (Support, Enelogic) commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Hoi Bob, jammer genoeg hebben we door tijdsgebrek hier verder nog geen stappen in kunnen zetten. Een van de problemen die een snelle samenwerking in de weg staat is, dat MinderGas ook het handmatig invoeren van meterstanden ondersteunt. Aangezien wij dit (bewust) niet doen en het datamodel dus erg verschillend is hebben we hier nog geen actie op ondernomen. We zullen binnenkort weer eens contact leggen met MinderGas om bij te praten.

 • Bob commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Hoi Huub, is er al meer zicht op een eventuele samenwerking? Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheid om automatisch gas standen te exporteren naar Mindergas of om de periode vergelijking op Enelogic terug te zien.

 • Frans van Beek commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Mindergas is geweldig goed op gasgebied, jullie op stroomgebied, samen zou het inderdaad een geweldige app kunnen worden

Feedback and Knowledge Base