Account geblokkeerd melding, wat nu?

Vraag
Als Energy Vikings gebruiker krijg ik de melding dat mijn Account geblokkeerd is als ik probeer in te loggen bij Enelogic, wat moet ik nu doen?

Antwoord
Ben je een Energy Vikings gebruiker? Dan kan je pas vanaf 31 maart 2016 inloggen op de systemen van Enelogic.

In de tussentijd hebben we alvast een plaatsje voor je gereserveerd in onze systemen voor je e-mailadres, postcode- huisnummercombinatie en EAN codes. Deze gegevens staan geblokkeerd tot 31 maart 2016. Vanaf 31 maart 2016 kan je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord op de systemen van Enelogic.

Tot 31 maart 2016 kan je wel gewoon gebruik blijven maken van de Energy Vikings systemen.