Wat gaat er voor mij veranderen als Energy Vikings gebruiker?

Vraag
Ik ben een gebruiker van de Energy Vikings systemen en heb te horen gekregen dat Enelogic deze diensten gaat overnemen. Wat gaat er voor mij precies veranderen?

Antwoord
We zullen proberen om de overgang zo eenvoudig mogelijk te houden!

Eigenlijk hoef je maar 2 dingen te onthouden:
  1. De Energy Vikings systemen blijven gewoon werken tot 31 maart aanstaande.
  2. Ga je vanaf 31 maart naar de website https://energyvikings.com, dan word je automatisch doorverwezen naar https://enelogic.com. De iOS en Android apps van Energy Vikings zullen verdwijnen (lees ook het blogbericht hoe je de Enelogic systemen kan opstarten als een app).
Een cadeautje van Enelogic
Aangezien Enelogic (nog) geen “echte” apps heeft, hebben we afgesproken om alle Energy Vikings gebruikers hierin tegemoet te komen. Daarom krijgen alle Energy Vikings 6 maanden Premium abonnement cadeau van Enelogic!

Feedback and Knowledge Base